9 novembre, 2020
Notícia

La Kepler

Projecte destinat a centres educatius de tota la Península, des d'infantil a educació per a adults, sorgit de la col·laboració entre l'Àrea d'Educació d'un museu (Museo Thyssen de Madrid) i un agent artístic-educatiu (Escuela de Oficios Electrosonoros), per posar en relació art i so com a eina educativa i de mediació.

La Klepler és una motxilla viatgera que conté diversos materials didàctics i eines per obrir l’oïda als sons que ens envolten i crear arxius sonors propis, sorgit de la col·laboració entre l’Àrea d’Educació del Museo Nacional Thyssen-Bornemisza (Proyecto Musaraña) i l’Escuela de Oficios Electrosonoros (E.O.E.), un projecte artístic-educatiu que realitza la seva activitat entorn de la música electrònica. L’objectiu del projecte és donar a conèixer la col·lecció del museu a través del so i treballar conceptes com l’escolta activa, art i so, col·laboració, museu portàtil, territori i pertinença.

 

La motxilla viatjarà per tota la Península i estarà en cada un dels centres seleccionats aproximadament uns 4 mesos, amb la gestió i despeses de trasllat a càrrec del museu.

 


 

Dates: De novembre de 2020 a juny de 2021
Organizta: Àrea d’Educació del Museo Thyssen-Bornemisza i Escuela de Oficios Electrosonoros(E.O.E.)
Suport: Fundación BBVA
Més informació educathyssen.org/musarana/kepler

 

 

 

#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb projectes educatius mitjançant la música i el so

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.