14 desembre, 2020
Agenda

La Merienda

Projecte de mediació del Centre del Carme (Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana), dirigit a majors de 65 anys per generar contingut i programació per al col·lectiu de la gent gran.

L’objectiu d’aquesta proposta de l’educadora Alba Cacheda, iniciada des de l’Àrea d’Educació/Mediació del Centre del Carme, és articular un projecte de mediació dirigit a persones majors a partir de la formació d’un grup per tal de reunir-se i generar, juntxs, contingut i programació per a aquest col·lectiu.

 

A través de les reunions amb aquesta comunitat, que es troba cada dimarts al centre d’art, es busca generar vincles reals i duradors entre la institució i la gent gran.

 

La propera activitat que prepara el grup de persones majors participants en el projecte per compartir-lo i visibilitzar-lo és Els jocs de la meva infància, una invitació per jugar a diversos jocs tradicionals que formen part de la seva memòria i així establir una conversa intergeneracional amb les famílies participants.

 


 

Dates: 19 de desembre. De 11,30 a 12,30h (Activitat gratuïta amb inscripció prèvia)
Centre del Carme (Claustre gòtic). Museu, 2. 46003 València
Organitza: Àrea d’Educació/Mediació Centre del Carme (CMCV)
A càrrec de: Alba Cacheda/Educadora
Més informació: consorcimuseus.gva.es/la-merienda

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb iniciatives per a i amb gent gran 

 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.