23 setembre, 2014
Notícia

"La nit es mou/La noche se agita", projecte de creació escènica amb gent gran

Aquesta proposta escènica, fruit d'una col·laboració entre el Festival TNT i la coreògrafa Constanza Brncic, neix d'un procés de treball articulat entorn d'un taller on hi participa gent gran procedent de diversos casals, residències i entorns socioculturals de Terrassa

El treball col·lectiu desenvolupat en el marc d’aquest  taller entre els participants no professionals,  la coreògrafa Constanza Brncic i el dramaturg Albert Tola es fa des del diàleg, construint un procés col·laboratiu on s’aprofita  la heterogeneïtat del col·lectiu  com a base del propi procés creatiu.

 

El procés de treball,  que arrenca l’abril de 2014, parteix del reconeixement del cos, de la recuperació dels moviments i dels gestos oblidats, fent visible la diversitat de maneres i de veus que sovint esdevenen subalternes i que, aquí, volen ser viscudes de nou, per trencar prejudicis envers el col·lectiu de la gent gran, per fer-se presents i tornar a ser visibles des d’una nova mirada.

 

Aquest  taller-espectacle d’intervenció social amb gent gran és una coproducció entre el Festival TNT (Terrassa Noves Tendències) i la coreògrafa Constanza Brncic.

—–
Dates: 25 de setembre (estrena).
Festival TNT (Terrassa).
Organitza: Festival TNT.
A càrrec de: Constanza Brncic/direcció i coreografia, Albert Tola/dramaturgia.
Participa: Angels Cots, Carmen Cruz, Margarida Fabregat, Isabel Gallardo, Rosario Gamero, Cristina García, Xavier Huguet, Ana Losada, Josep Lluís Pujol, Heribert Segalà, Montserrat Soley i Violeta Gómez Brncic/creació i interpretació.
En el marc de: Festival TNT (25-28 set.).

—–

Més informació:

tnt.cat

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.