7 març, 2017
Notícia

La paradeta de la memòria

Espai per compartir testimonis i vivències personals vinculades a la vida quotidiana del mercat del Born en el marc del projecte "Arxiu Visual del Born" (El Born CCM i Observatori de la Vida Quotidiana) per a la construcció col·laborativa de la memòria històrica del mercat i del barri del Born de Barcelona.
Vas treballar al mercat? Hi compraves al major? Recordes l’ambient dels setanta? En un dels vestíbuls del Born Centre de Cultura i Memòria s’ha creat un espai per compartir testimonis i vivències personals vinculades a la vida quotidiana del mercat del Born.
 
En col·laboració amb l’Observatori de la Vida Quotidiana, i a partir de les vivències d’extreballadors/es, veïns i veïnes, i entitats diverses, s’anirà creant l’Arxiu Visual del Born (AVB), un projecte de construcció col·laborativa de la memòria històrica del mercat i del barri per promoure la creació d’un arxiu audiovisual viu, consultable a Internet i ampliable al llarg del temps.
———-
Dates: Del 17 de març al 26 de novembre.
El Born CCM. Plaça Comercial, 12 08003 Barcelona.
Organitza: El Born Centre de Cultura i Memòria.
Col·labora: Observatori de la Vida Quotidiana.
Participa: Extreballadors/es del mercat, veïns i veïnes, i entitats diverses del barri del Born de Barcelona.
———-
 
 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.