8 maig, 2019
Notícia

La plaça íntima de Vulnus i trobada oberta amb Nyamnyam

Acció participativa i trobada oberta dins del cicle d'accions artístiques "BooMBeta" de La Marina, impulsat per Graner i centrat en art, comunitat i educació.

En el marc de la seva 3a edició, BooMBeta obre una reflexió sobre els conceptes de memòria viva, artesania o el cos com a lloc per a l’aprenentatge. Accions artístiques per a compartir totes juntes: artistes, veïns i veïnes, passejants.

 

En aquest context de proximitat i de treball amb els veïns i veïnes del barri, Vulnus (arts vives i cerca) proposa La plaça íntima, una acció que obre l’espai públic del barri a partir de relats íntims i converses col·lectives. Habitar la plaça llegint amb els altres, llegint als altres i deixant-se llegir per altres.

 

Paral·lelament, Nyamnyam proposa obrir conversa fent alguna cosa de manera col·lectiva, per a poder compartir els relats entenent les diverses maneres de fer, d’explicar, d’habitar, etc. En relació al seu projecte de recerca lligat al barri de la Marina, el col·lectiu pretén començar a construir potes des de l’intangible per a anar imaginant possibles taules com a context d’acció i resiliència.

———-

Dates: 8 de juliol de 18:00 a 22:00 h.

Graner (Carrer de Jane Addams, 14, 08038 Barcelona) i voltants

Organitza: Graner

A càrrec de: Thomas Louvat/direcció artística; Natalia Carpintero/ajudant de direcció; Asun Pié y Noemí Durán/investigació; Marta Galán/acompanyament; Silvia G.Márquez/producció; Joan Masachs, Albert Jiménez, Carlota Gelonch, Yolanda de las Heras, Margarita Brito, Natalia Carpintero, Judit Costa, Juan José Marquina, Alba Díaz, Marta Díaz, Deborah Gold, Anna Pascal, Ainara Díaz, Filipa Teixeira, Laia Barrio y Montse Ballart/intèrprets; Nyamnyam

En el marc de: BooMBeta 19

———-

Més informació:

granerbcn.cat/es/placa-intima-vulnus-trobada-oberta-nyamnyam-dilluns-8-juliol

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.