19 octubre, 2017
Notícia

La Última Letra es Q. Taller Queer per a Profesorat

A partir d'allò après en el taller queer amb alumnes de secundària, el CA2M de Madrid ofereix aquest espai per a professorat on generar des de la pràctica noves maneres d'aprendre. Amb ajuda de les pedagogies queer i algunes estratègies artístiques, es tracta d'imaginar maneres de construir junts/es una aula on convisquin subjectivitats diverses i on la diferència sexual, racial, funcional, religiosa, etc. no sigui llegida com un problema.

L’escola i l’institut són llocs que produeixen identitats i formes de relació. A vegades, una sèrie de normes basades en una visió binària del gènere, sexe i sexualitat travessen l’aula, limitant qualsevol altra possibilitat de ser/estar en el món. A l’escola no només s’imparteixen continguts, sinó que és el lloc on aprenem com han de ser les coses i què es pot o no es pot fer. Una realitat basada en un ideari homogeneïtzador i normalitzador que travessa l’espai i les relacions. Com intervenir llavors com a professor/a per qüestionar aquesta experiència de normalització i aconseguir que l’aula sigui un lloc on cadascun/a pugui tenir la seva pròpia expressió?
———-
Dates: A partir del 19 d’octubre i durant tot el curs escolar.
Avda. Constitución, 23 28931 Móstoles (Madrid).
Organitza:
CA2M.
Dirigit a: Professorat d’educació infantil, primària, secundària, cicles formatius, universitat i educació no reglada. 
———-
Més informació:

ca2m.org/es/la-ultima-letra-es-q-taller-queer-para-el-profesorado

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.