5 gener, 2020
Notícia

Laboratori escènic per a joves

Laboratori escènic gratuït de Graner per a joves de 16 a 20 anys i conduït per l'artista Mariona Naudin al voltant de les preguntes: Què és una turba? Què pot fer un cos i què poden fer molts cossos? Quina és la revolució del futur?

Un espai de creació on obrir el propi imaginari per materialitzar-lo escènicament,  experimentant en col.lectiu des de les inquietuds i necessitats dels i les participants a través de pràctiques escèniques, coreogràfiques i materials literaris i audiovisuals, a més d’aspectes de l’actualitat que ens interpel·len.

 

El laboratori està dirigit per l’artista Mariona Naudin, creadora i treballadora de les arts vives, formada en teatre físic a Espanya, Alemanya i Argentina. Actualment, forma part de les companyies Mos Maiorum (resident al Teatre Lliure) i Las Detectives, i és artista associada a Graner.  

 

El taller inclou, també, sessions fora de l’espai del laboratori: conferències, espectacles i processos de creació, entre d’altres. Algunes sessions compten amb la col.laboració d’artistes o professionals d’altres àmbits.

 


 

Dates: A partir del 29 de febrer, cada dimecres de 18h a 21h
Graner (Jane Addams, 14-16. 08038 Barcelona) i Espai Química (C/de la Química, 2. 08038 Barcelona)
Organitza: Graner
A càrrec de: Mariona Naudin
Dirigit a: Joves de 16 a 20 anys
Més informació: granerbcn/laboratori-escenic-joves

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.