16 gener, 2018
Notícia

Laboratorio PlayTime

Laboratorio PlayTime és un programa de mediació entorn de l'art i la cultura contemporanis com a camp de coneixement i transformació, ideat i coordinat per l'artista Mabi Revolta a Azkuna Zentroa - Alhóndiga Bilbao.

L’estoig d’eines educatives PlayTime (Esbarjo) és un prototip de l’artista Mabi Revuelta que investiga la naturalesa de l’art com a camp de coneixement i transformació.

 

El Laboratorio PlayTime ofereix un ventall de 30 processos realitzats per artistes, educadores i col·lectius vinculats a la creació, que han desenvolupat una proposta educativa des del seu àmbit d’interès professional. Cadascuna d’aquestes propostes s’obre a múltiples possibilitats lúdiques i creatives.

 

Concertat amb centres escolars i dirigit a alumnat d’ESO i Batxillerat, així com d’altres col·lectius i associacions interessats d’entre 14 i 18 anys (màxim 25 persones).

———-
Dates: Del 16 de gener al 13 de desembre
Azcuna Zentroa. Plaza Arriquibar, 4 48010 Bilbao
Organitza: Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao
A càrrec de: Mabi Revuelta (artista)/idea i coordinació
Dirigit a: Alumnat d’ESO i Batxillerat, així com altres col·lectius i associacions interessats d’entre 14 i 18 anys
———- 
Més informació:
azkunazentroa.eus/laboratorio-playtime

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.