27 maig, 2016
Notícia

Laboratoris de mediació

CONVOCATÒRIA 2016 CAN FELIPA ARTS VISUALS

Convocatòria destinada a donar suport a la creació emergent. Els projectes seleccionats en les diferents modalitats (Comissariat, Creació artística i Comunicació gràfica) donaran forma a la programació 2017 de Can Felipa, i tindran l’oportunitat de participar del La(b) Felipa, espai impulsat per intensificar i construir complicitats entre els programes d’arts visuals i arts escèniques, el Poblenou i la ciutadania.

———-

Dates: Sessions de consulta 31/05 i 21/06, de 16 a 19h.
Termini de presentació del 17 al 27 de juny de 2016.
Fi procés preselecció: 14 de juliol de 2016.
Publicació seleccionats: 21 de juliol de 2016.
A càrrec de: Xavi Palouzié, (dissenyador gràfic i cap d’estudis de disseny gràfic Idep Barcelona), Javier Peñafiel (artista visual), Laia Ramos (treballadora cultural en entorns col·laboratius), Helena Tatay (comissària independent) i Joana Hurtado (coordinadora programa arts visuals Can Felipa). /comissió de selecció
En el marc de: La(b) Felipa, espai d’experimentació, formació i producció de Can Felipa, on artistes, comissaris, dissenyadors, entitats, institucions i col·lectius treballen per crear activitats de mediació relacionades amb les obres i els projectes expositius seleccionats.
———-
Més informació i bases de la convocatòria:
cccanfelipa.cat/arts-visuals/convocatoria

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.