20 juliol, 2020
Notícia

L'Antic Teatre al Grec 2020 Jornades Antifeixistes: "Souvenirs Vol. II"

La sessió "Souvenirs. Vol. II Els aterrits, els revoltats" forma part del projecte artístic comunitari de l’Antic Teatre de Barcelona i es presenta dins de la programació antifeixista, en línia i gratuïta, que organitza per al Festival Grec 2020.

La sessió Souvenirs. Vol. II Els aterrits, els revoltats que l’Antic Teatre presenta al Grec 2020 consta d’una presentació, una projecció i una taula rodona i forma part del projecte Souvenirsla continuació del treball realitzat durant els darrers tres anys dins del projecte artístic-comunitari del teatre amb veïnes i veïns grans del Casc Antic de Barcelona, i en col·laboració amb la directora i dramaturga Marta Galán.

 

Aquesta tercera exploració escènica amb la gent gran del barri on s’ubica l’equipament es va iniciar l’any 2019 entorn de les empremtes de la guerra i el franquisme en els cossos dels qui ho van viure. L’exploració segueix una metodologia que anomenen “arqueologia del quotidià”, un dispositiu escènic (ara audiovisual) de memòria viva que es construeix a l’escenari (ara a la pantalla) a partir de diferents documents, fotografies i objectes del passat que aporten les dones i homes de classe treballadora que formen part d’aquest projecte. 

 


 

Dates: 24 i 25 de juliol
Format gratuït i en línia
Produeix: Antic Teatre i Festival Grec de Barcelona 2020
A càrrec de: Marta Galàn (Guio i direcció del projecte artístic-comunitari)
Participa: Veïns i veïnes grans del Casc Antic de Barcelona (Creació i interpretació)
Suport: ICUB i Districte de Ciutat Vella
En el marc de: Jornades antifeixistes de l’Antic Teatre per al Grec 2020

Més informació: anticteatre.com/projecte-artistic-comunitari-souvenirs-vol-ii

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb el projecte artístic-comunitari de l’Antic Teatre 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.