3 juny, 2017
Notícia

L'Art Impossible

El col·lectiu de dansa integrada Liant La Troca actúa dins del festival reivindicatiu L'Art Impossible (Barcelona). Durant dos dies, el festival ofereix l’oportunitat de compartir, conèixer i gaudir de diversos espectacles i activitats on persones amb i sense discapacitat exploren diferents disciplines artístiques.

El Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre acullen el Festival d’art inclusiu L’Art Impossible. S’hi exhibeixen les darreres creacions de grups i col·lectius de teatre, dansa, música i arts plàstiques que vetllen per l’accés universal a la participació i a la professionalització artística. Obres i creacions que destaquen pel seu caràcter innovador i aporten una mirada transformadora de l’art.

 

Liant La Troca és un col·lectiu de dansa integrada que funciona des de l’any 2011 a partir dels tallers dirigits per Jordi Cortés i organitzats per Patricia Carmona a l’espai La Troca de Roca Umbert, situat a Granollers. El grup està compost per persones de diferents capacitats artístiques o motrius. Per aquesta raó, apropa a l’espectador a conceptes com capacitat, integració, accessibilitat i inclusió.

 

 

Dates: 3 i 4 de juny

Mercat de les Flors. Lleida, 59, 08004 Barcelona

A càrrec de: Liant La Troca/actuació, Bernat Millet/vídeo

En el marc de: Festival L’Art Impossible

———-

Més informació:

mercatflors.cat/lart-impossible-2017

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.