9 gener, 2017
Notícia

LED 2017: Laboratori Estival Docent

Educa Thyssen (Àrea d'Educació del Museu Thyssen-Bornemisza) al costat del col·lectiu Basurama posen en marxa una activitat especial per a docents amb la finalitat de construir un museu d'experiències per a l'aprenentatge col·lectiu.

Quinze professors motors del projecte Musaraña, el col·lectiu i Basurama els educadors del museu es reuneixen durant cinc dies amb la finalitat de realitzar petites intervencions en l’espai del museu. Aquestes accions estan pensades com un projecte artístic en si mateix, perquè permetran avançar en la idea de repensar les nostres institucions culturals prenent a l’escola i els seus docents com a socis per a la transformació.

 

Aquesta iniciativa forma part de les propostes formatives posades en marxa pel Museu Thyssen amb l’objectiu de possibilitar entre el professorat un coneixement de caràcter experimental de l’art com a recurs per a les seves aules.

———-

Dates: Curs 2016-2017
Museo Thyssen. Paseo del Prado, 8 28014 Madrid

Organitza: Museo Thyssen

A càrrec de: Educa Thyssen i Basurama

En el marc de: Big valise

Suport: Fundación BBVA

———-

Més informació:

educathyssen.org/profesores-estudiantes/led-2017-laboratorio-estival-docente

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.