4 setembre, 2018
Notícia

LED 2018: Laboratori Estival Docent

Educa Thyssen (Àrea d'Educació del Museo Thyssen-Bornemisza) juntament amb l'artista visual Cynthia González posen en marxa una activitat especial per a docents amb la finalitat de construir un museu d'experiències a partir de les obres d'art, la llum, el joc i el videomapping.

Quinze professors, l’artista visual Cynthia González, i els i les educadors/es del museu es reuneixen durant cinc dies amb la finalitat de revolucionar l’espai del museu. La idea és desenvolupar accions pensades per construir un projecte artístic i avançar en la idea de repensar les institucions culturals prenent l’escola i els seus docents com a socis per a la transformació.

 

Aquesta iniciativa forma part de les propostes formatives posades en marxa pel Museu Thyssen-Bornemisza amb l’objectiu de possibilitar entre el professorat un coneixement de caràcter experimental de l’art com a recurs per a les seves aules.
———-
Dates: Curs 2017-2018
Museo Thyssen. Paseo del Prado, 8 28014 Madrid
Organitza: Museo Thyssen-Bornemisza
A càrrec de: educaTHYSSENCynthia González
Participa:
Docents, educadors/es del museu i MadMapper /recolzament tecnològic
Col·labora: Fundación BBVA
———-
Més informació:
educathyssen.org/led-2018-laboratorio-estival-docente

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.