5 juliol, 2021
Agenda

LED 2021: Volver al cuerpo

Activitat especial per a docents proposada per EducaThyssen (Museo Thyssen-Bornemisza) amb l'artista i pedagoga Marisa Amor per desenvolupar un treball de coneixement i creació a partir dels cossos en relació amb l'entorn.

LED (Laboratorio Estival Docente) es un laboratori d’idees d’EducaThyssen (Museo Nacional Thyssen-Bornemisza) que busca transformar l’espai del museu des de la creació artística, implicant les escoles mitjançant la participació dels i les docents.

 

Volver al cuerpo és el nom de la proposta per a l’edició LED‘21. Partint de l’observació dels cossos presents en les obres del museu, s’inicia un treball de coneixement i creació a partir dels i les mateixes participants en relació amb l’entorn.

 

LED està destinat a docents interessats a repensar la seva pràctica educativa i a investigar com l’art pot ser present a les aules de diverses maneres.

 

LED’21 compta amb Marisa Amor, la pràctica artística i pedagògica de la qual es mou entre la dansa, el teatre i la performance, i que acompanyarà als i les docents en les diferents sessions d’aquesta formació del professorat.

 

Aquesta iniciativa forma part de les propostes formatives endegades pel museu amb l’objectiu de possibilitar entre el professorat un coneixement de caràcter experimental de l’art com a recurs per a les seves aules. S’inscriu entre les activitats compartides a Musaraña (Laboratori per docents innovadors), una comunitat de docents, educadorxs de museus i creadorxs interessats a investigar i buscar noves maneres de treballar entorn de l’art i la educació. És, a més, un espai compartit i un lloc de trobada entre museu i escola, que en els seus vuit anys d’activitat s’ha anat definint com un espai de confiança i una xarxa de suport entre docents.

 


 

Dates: Fins el 9 de juliol
Museo Thyssen. Paseo del Prado, 8. 28014 Madrid
Organitza: EducaThyssen (Museo Thyssen-Bornemisza)
Dirigit a: Docents
A càrrec de: Marisa Amor (Artista i pedagoga)/Formadora
Més informació: educathyssen.org/musarana/led-2021-laboratorio-estival-docente

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies sobre formació i comunitat educativa

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.