21 febrer, 2020
Notícia

Les administracions culturals municipals i la gestió comunitària: un estat de la qüestió

Organitzat pel CERC (Diputació de Barcelona) i impartit per Xavier Urbano, Judit Font i Helena Ojeda, en aquest curs es presenten exemples de relació entre projectes de gestió comunitària i administració pública, posant l’èmfasi en qüestions pràctiques que afecten el triangle format entre ciutadania, ajuntaments i gestió cultural.

Aquest curs està estretament vinculat amb el que duu per títol Les entitats i els nous agents de la cultura, impartit pels mateixos docents i especialistes en aquest àmbit (Xavier Urbano, Judit Font i Helena Ojeda), programat per a l’octubre. De fet, ambdós cursos formen part d’un itinerari únic i compartit dins de la formació del Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC) de la Diputació de Barcelona, amb nombrosos lligams i connexions. 

 

Pel seu caràcter especialitzat (dirigit a tècnics/ques de cultura), basat en el treball en grup i en la tasca individualitzada, aquesta sessió es limita a 20 places.

 


 

Dates: 21 de febrer
CERC (Pati Manning). Montalegre, 7. 08001 Barcelona
Organitza: CERC (Diputació de Barcelona)
A càrrec de: Xavier Urbano, Judit Font i Helena Ojeda
Dirigit a: Tècnics/ques de cultura
Més informació: diba.cat/cerc/les-administracions-culturals-municipals-i-la-gestio-comunitaria

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.