15 gener, 2020
Notícia

Les arts escèniques en l’Educació 360: de les experiències a la política

Article d'Enric Aragonès publicat per "Educació 360" on s'enllaça l'educació al llarg i ample de la vida amb les arts en l'educació amb motiu del document que professionals de l'educació artística han elaborat com a corresponsables en la construcció d’una nova Educació 360 en el camp de les arts escèniques.

Enric Aragonès és relator del grup de treball d’arts escèniques, coordinador pedagògic de l’EMMCA (l’Hospitalet de Llobregat) i professor col·laborador de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

 

Educació 360. Educació a temps complert és una aliança entre ajuntaments, centres educatius, entitats, equipaments, recursos i iniciatives de tot tipus, promoguda per la Fundació Jaume Bofill, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de connectar l’educació i els aprenentatges que es produeixen en tots els temps i espais de la vida de les persones. 

 

Segueix llegint l’article aquí

 


 

Data de publicació: 15 de gener
Publica: Educació 360. Educació a temps complert
A càrrec de: Enric Aragonès/autor de l’article
Enllaç a l’article: educacio360.cat/arts-esceniques/

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.