23 octubre, 2018
Notícia

Lo invisible, el ruido, el cuerpo. Recursos d'art contemporani per a treballar amb joves

L'equip d'Educació del CA2M està treballant amb diferents creadors i col·lectius del panorama artístic establint ponts i relacions amb entitats i projectes educatius de la Comunitat de Madrid. En aquest cas, a través de la col·laboració amb l'Escola Pública d'Animació i Educació Juvenil, volen acostar tres pràctiques creatives a persones que intervenen des del temps lliure educatiu, a través d'iniciatives socials, entitats i municipis.

El Centro de Arte Dos de Mayo proposa tres tallers que es plantegen com un laboratori de recerca en formes i recursos expressius, que puguin obrir vies d’aplicació en els contextos de les persones participants:

 

> Taller amb Aitana Cordero:

Amb la pràctica de l’artista, els participants pensen la intimitat com a dansa, els moviments que provoca conèixer a altres persones. Durant el taller es posa en joc les relacions socials, la capacitat creativa dels afectes i es pensaran els seus límits convertint al grup en una possible família.

 

> Taller amb Nilo Gallego

El músic part de l’escolta activa com a motor creatiu. El silenci és el recurs essencial per a arribar al desconegut, fins a provocar al baluern.

 

> Taller amb Leonor Serrano

Se centra en l’exposició d’art contemporani que alberga el CA2M durant els mesos del curs: Querer parecer noche. L’artista, l’obra de la qual està exposada en la mostra, treballa amb els recorreguts expositius i amb les preguntes que les obres plantegen als públics.

———-

Dates: 23 i 25 d’octubre; 30 d’octubre i 6 de novembre; 8 i 13 de novembre

Organitza: CA2M

A càrrec de: Aitana Cordero, Nilo GallegoLeonor Serrano

Suport: Fundación Daniel & Nina Carasso

———-

Més informació:

ca2m.org/es/educacion-historico/recursos-de-arte-contemporaneo-para-trabajar-con-jovenes

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.