1 juny, 2020
Notícia

Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual

Aquest programa d'estudis transdisciplinar, organitzat per la Universidad de Castilla-La Mancha i el Museo Reina Sofía (Madrid), ofereix un context de recerca pràctica on experimentar i desenvolupar projectes així com debatre, qüestionar i reflexionar de manera crítica sobre la diversitat de maneres en què la pràctica artística genera coneixement.

Realitzat en col·laboració amb Azala Espacio de Creación, el màster es proposa com un espai per a creadors/es i investigadors/es amb interès per desenvolupar noves estratègies d’aproximació al treball.

 

Amb una consideració àmplia i expandida de les pràctiques escèniques, propícia la col·laboració i auto-organització dels i les participants, i proposa eines per al desenvolupament de metodologies i pràctiques crítiques. Qüestiona, revela i amplifica les maneres amb les quals actualment es genera sentit, a través d’una sèrie de formats variats com ara laboratoris, tallers, seminaris o grups de lectura, alguns d’ells organitzats amb el suport de la Fundación Banco Santander.

 

És un projecte de ARTEA (grup de recerca i associació independent) i un títol propi de la Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM) que ofereix als i les participants competències específiques en els seus àmbits de recerca i acompliment professional, alhora que facilita procediments d’inserció en la realitat artística de la ciutat, promovent trobades amb artistes, investigadors/es, gestors/es i curadors/es convidats/es.

 


 

Dates: Curs acadèmic 2021 (del 14 de gener al 23 de desembre de 2021) 
> Preinscripció: Del 10 de juny al 1 de setembre de 2020
Organitza: Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM) i Museo Reina Sofía en col·laboració amb Azala Espacio de Creación
A càrrec de: ARTEA, Universidad de Castilla-La Mancha i Museo Reina Sofia/coordinació
Dirigit a: Persones amb experiència o formació en teatre, dansa, art d’acció, arts visuals, música, arquitectura, història de l’art, humanitats, gestió cultural i àrees afins que desitgin implicar-se en projectes de recerca basats en la pràctica i en un context col·laboratiu.
Suport: Fundación Banco Santander
Més informació: museoreinasofia.es/master-practica-escenica-cultura-visual

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.