11 desembre, 2020
Agenda

Màster online en gestió cultural internacional i innovació social

L'edició 2020-2021 d'aquest Màster Propi de la Universidad Complutense de Madrid serà online, però amb la mateixa metodologia basada en un treball col·lectiu per projectes i en tallers pràctics.

L’equip acadèmic d’aquest màster de l’Escuela de Gobierno de la UCM el concep com un espai d’aprenentatge pràctic, crític i interdisciplinari per desenvolupar les habilitats necessàries d’unx gestorx cultural, entesx com aquellx professional que reconeix el poder transformador de la cultura i és capaç de desenvolupar projectes culturals d’impacte social. Aquest equip està format per: Carmen Mitxelena (Direcció), Irene Alaéz (Relacions Institucionals), Belén Gil i Macarena Pérez (Coordinació).

 

Les qüestions que s’aborden van de la planificació a la cerca de finançament o la comunicació, passant per la internacionalització o l’avaluació. A mesura que el curs avanci, els i les alumnes podran anar inserint totes aquestes qüestions en els seus casos pràctics.

 

S’espera de l’alumnat un rol actiu, no només en el disseny dels seus projectes col·lectius, sinó també en moments puntuals del desenvolupament del Màster, com les presentacions públiques finals dels seus projectes tant a un públic específic (possibles finançadorxs, programadorxs, incubadores de projectes, etc.) com a un públic general.

 

Malgrat la seva modalitat online, el curs compta amb els mateixos crèdits, la mateixa càrrega docent, professorxs i col·laboradorxs professionals i expertxs en cadascuna de les matèries, etc. Aquest professorat està format per membres d’organismes, institucions i fundacions (UC3M, Fundación Daniel&Nina Carasso, Fundación Banco de Santander, SEGIB, Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació entre altres), equipaments culturals (Museo Reina Sofía, Matadero Madrid, Museo Thyssen-Bornemisza o Museo del Prado), agents i col·lectius (com Zuloark, Campo Adentro, The Cross Border Project, Zemos98, Hablar en Arte, La Liminal, Grigi Pixel, Basurama o Transductores).

 


 

Detes: De gener a juliol de 2021 (Preinscripció oberta fins el 31 de gener de 2021)
Escuela de Gobierno-Universidad Complutense de Madrid. Campus de Somosaguas UCM Edificio B. Finca Más Ferré (Pozuelo de Alarcón, Madrid)
Organitza: Escuela de GobiernoUCM
A càrrec de: Carmen Mitxelena (Direcció), Irene Alaéz (Relacions Institucionals), Belén Gil i Macarena Pérez (Coordinació)/Equip acadèmic
Participa: Representants d’organismes, institucions, fundacions, equipaments culturals, agents i col·lectius com UC3M, Fundación Daniel&Nina Carasso, Fundación Banco de Santander, SEGIB, Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació, Museo Reina Sofía, Matadero Madrid, Museo Thyssen-Bornemisza, Museo del Prado, Zuloark, Campo Adentro, The Cross Border Project, Zemos98, Hablar en Arte, La Liminal, Grigi Pixel, Basurama o Transductores/Professorat
Més informació: mastergestionsectorculturalycreativo.com

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb espais d’aprenentatge des d’un enfocament profesionalitzador per a les arts i la cultura transformadores

 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.