18 octubre, 2018
Notícia

Màster PERMEA, programa experimental de mediació i educació a través de l'Art

Primera edició del Màster PERMEA, títol propi del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, llançat en col·laboració amb la Universitat de València (Departament d'Història de l'Art) i amb el suport de la Fundación Daniel&Nina Carasso.

El Màster PERMEA és un programa de formació que aborda de manera holística i experimental els sabers involucrats en la creació de projectes de mediació artística des d’una perspectiva crítica, generadora i empoderadora, sent la primera iniciativa de formació en educació i museus que sorgeix des d’una institució cultural a l’Estat espanyol i amb un caràcter tan especialitzat.

 

Dirigit per Ester Alba i Clara Boj, el comitè pedagògic està format per Clara Boj (artista i professora de Belles arts), María Acaso (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía), Yoeri Meessen (Witt-Rotterdam) i Ramón Parramon (comissari ACVIC).

 

La Fundación Daniel&Nina Carasso dóna suport al projecte a través del finançament de tres seminaris oberts a qualsevol interessat en la matèria, no únicament per a alumnes del Màster; una avaluació d’acompanyament en format audiovisual i accions de recerca que permetin continuar millorant el programa a llarg termini.
———–
Dates: Des de 2018 – en actiu
Organitza: Departament d’Història (Universitat de València) i Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana
A càrrec de: Ester Alba i Clara Boj/Direcció; Clara Boj, María Acaso, Yoeri Meessen, Ramón Parramon/comitè pedagògic
Suport: Fundación Daniel&Nina Carasso
———-

Més informació:
consorcimuseus.gva.master-permea-de-mediacio-i-educacio-a-traves-de-lart

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.