22 novembre, 2013
Notícia

Mecanismes de porositat. Interseccions entre art, educació i territori

Es presenta la publicació "Mecanismes de porositat. Interseccions entre art, educació i territori" (ACVic + Lo Pati) on es recullen assaigs i projectes situats en la intersecció entre art i educació.

A més d’aquesta porositat entre ecosistemes, la publicació és fruit del treball en xarxa i de la col·laboració entre ACVic (Centre d’Arts Contemporànies) i Lo Pati (Centre d’Art de les Terres de l’Ebre). S’hi recullen les ponències, assaigs o projectes que han format part de les dues activitats que donen peu a la publicació: el seminari Mecanismes de Porositat. Art, educació i territori (QUAM 2012, ACVic) i L’Aula al Pati, Interseccions entre art i educació (Lo Pati).

 

La presentació inclou el debat El paper dels centres d’art en relació amb l’educació, amb la participació de Blai Mesa, director de Lo Pati, Ramon Parramon, director d’ACVic i Carme Sais, directora del Bòlit.

—–

Dates: 28 de novembre, 9.00 h (presentació publicació).
Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar (Rambla de la Llibertat, 1. Girona).

Publica: ACVic i Lo Pati.

Participa: Blai Mesa (Lo Pati), Ramon Parramon (ACVic) i Carme Sais (Bòlit)/participants al debat organitzat durant l’acte de presentació de la publicació.

En el marc de: Projectes QUAM (ACVic) i L’Aula al Pati (Lo Pati).

—–

Més informació:

acvic.org/docpublicacions

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.