24 setembre, 2018
Notícia

Memoriae. Viajes afectivos en el tiempo

Projecte inclòs en el programa Mirador Arganzuela 2018 d'Intermediae-Matadero que busca posar en contacte a dues generacions molt distants d'aquest districte madrileny per compartir sabers i experiències a través de la ràdio.

El projecte indaga en la memòria afectiva de la gent gran de Arganzuela, recopilant les seves històries, anècdotes i records, per a reviure com era el barri quan eren joves i que les seves paraules arribin als adolescents que l’habiten avui i que, a través d’un taller de ràdio creativa, creen peces sonores treballant sobre les veus de la gent gran per il·lustrar-les amb sons, reinterpretar-les amb ficció o portar-les al present amb música.

 

Després, amb docents dels centres educatius del districte, s’idearan maneres d’incloure el material sonor creat com a eina pedagògica per abordar diferents temes a debatre a les aules.
———-
Dates: Curs 2018-2019
Intermediae-Matadero. Paseo de la Chopera, 14. 28045 Madrid
Organitza: Intermediae-Matadero
En el marc de: Programa Mirador Arganzuela 2018 (Intermediae-Matadero)
———-
Més informació:
intermediae.es/memoriae-viajes-afectivos-en-el-tiempo

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.