27 juliol, 2020
Notícia

Mesura de Circ Comunitari del Pla d'Impuls del Circ

Des de l'Ateneu Popular 9Barris, responsable de la Mesura de Circ Comunitari del Pla d'Impuls del Circ, s'ha posat en marxa un formulari per fer un recull d’entitats de circ i persones que treballen en el Circ Social i Comunitari a Catalunya.

Aquestes dades serviran per a la creació d’un Grup Motor encarregat del seguiment de la mesura. També permetràn identificar i contactar amb persones expertes que podran participar a les Taules de Treball sobre gènere i diversitat funcional.

 

Circ comunitari és una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022, una iniciativa del Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya) i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

 

Aquesta mesura s’impulsa des de l’Àrea de Formació i Circ Social de l’Ateneu Popular 9Barris, des d’on es posen en marxa un seguit d’accions per tal de mapejar i enxarxar els projectes de circ social, enfortint aquest àmbit del sector i donant visibilitat al circ social i comunitari com a eina transformadora.

 


 

Dates: 2019-2022
Organitza: Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 (Departament de Cultura i APCC)
A càrrec de: Àrea de Formació i Circ Social (Ateneu Popular 9Barris)/coordinació de la Mesura de Circ Comunitari del Pla d’Impuls del Circ

Més informació: apcc.cat/engega-la-mesura-de-circ-comunitari-del-pla-dimpuls-del-circ

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.