25 setembre, 2013
Notícia

MIAU 2013

6ª edició de la Mostra Internacional d'Art Urbà MIAU, un projecte de dinamització sociocultural del Museu Thermalia de Caldes de Montbui que fomenta la participació creativa d'agents locals a partir de projectes artístics i col·laboratius a l'espai públic.

Aquesta 6ª edició de la MIAU, organitzada cada any pel Museu Thermalia a Caldes de Montbui, tindrà lloc el 28 de setembre a diferents espais d’aquesta localitat del Vallès Oriental (Barcelona).

 

El propòsit de la mostra és convertir l’espai públic en plataforma d’interacció i diàleg entre el lloc, l’obra, l’artista i l’espectador.

—–

Dates: Dissabte, 28 de setembre.
Caldes de Montbui.
Organitza: Thermalia (Museu d’Art i Patrimoni. Oficina de Turisme. Caldes de Montbui).
Participa: Adrià Goula, Aina Desumvila, Aleix Mataró, Taller d’Art Municipal Manolo Hugué, Filagarsa, Mixité, Tactic, M. Torrent, O. Mestre, M. Córdoba i C. Cortés, A. Macau, E. Montes, A. Batlles i J. A. Macau, Hitabaldaäs & The Aquatic Corp./Artistes participants en l’edició 2013.

—–

Més informació:

visiteucaldes.cat/miau

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.