20 desembre, 2018
Notícia

Mirador Arganzuela / Crida a projectes culturals 2019

Segona convocatòria oberta a projectes culturals per a treballar en els districtes de Usera i Arganzuela de la ciutat de Madrid. Aquesta iniciativa, impulsada per la Junta Municipal d'Usera i la Junta Municipal d'Arganzuela, és un programa d'innovació en cultura de proximitat on el teixit social i els espais i centres culturals del districte col·laboren amb Intermediae Matadero per a desenvolupar la seva agenda cultural.

Els programes Mirador UseraMirador Arganzuela llancen la segona convocatòria oberta a projectes per a treballar en els districtes. Es busquen projectes que responguin a la filosofia del programa i més concretament a la seva línia de desenvolupament de pràctiques col·laboratives i projectes culturals de proximitat. Aquesta línia de treball promou la interculturalitat i l’enfortiment del teixit social, fomentant el treball cooperatiu i l’aprenentatge i superant la barrera entre creador/a i públic.

 

Per això, es busquen persones o col·lectius amb experiència en treball en xarxa i interessos transversals. Així mateix, és fonamental que els projectes siguin plantejats sobre la base del coneixement i les necessitats dels diferents espais i que es mostrin oberts a construir-se amb l’empara i l’escolta dels barris, tenint una visió a llarg termini i amb la intenció de crear inèrcies que romanguin una vegada finalitzat el projecte.

 

Els districtes posen a la disposició dels projectes totes les seves instal·lacions, especialment els Centres Culturals (sis en Usera i dos en Arganzuela), amb instal·lacions com a sales per a tallers i sessions de treball, sales d’exposicions, auditoris, etc. De la mateixa manera es facilita el treball en Associacions de Veïns/es, espai públic o altres espais culturals amb arrelament en els districtes.

———-

Dates: Des del 20 de desembre de 2018 fins el 4 de febrer de 2019

Organitza: Junta Municipal d’Usera i Junta Municipal d’Arganzuela

Participa: Intermediae Matadero

———-

Més informació:

mataderomadrid.org/convocatorias/mirador-arganzuela-llamada-proyectos-culturales-2019

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.