11 novembre, 2020
Notícia

Mortal! Propostes vitals per pensar sobre assumptes mortals

Quadern descargable de l'editorial infantil Wonder Ponder on es posa en el centre i de manera activa la mirada dels infants sobre el tema de la mort.

Aquest quadern editat per Wonder Ponder, un segell de Traje de Lobo especialitzat en “Filosofia visual per a nens”, forma part d’un projecte sobre la mort, centrat específicament en generar espais i temps perquè nens i joves i els adults que els envolten, es facin preguntes interessants sobre el tema, amb la voluntat de convertir-ho en un llibre el 2022.

 

Amb l’excusa del quadernet, s’ha donat l’oportunitat a persones de tot el món de participar, enviant a l’editorial preguntes de nens i nenes generades a partir d’algunes de les activitats proposades en la mateixa publicació, que es posa gratuïtament a la disposició de tothom i pot ser un recurs interessant tant per a famílies com per a escoles a l’hora de tractar el tema de la mort de manera dinàmica i activa amb nens i nenes.

 

Aquest projecte educatiu editorial, amb seu a Madrid, ofereix altres títols de descàrrega gratuïta accessibles des del seu bloc (secció Descargables) en català, castellà i anglès, com per exemple Propostes per pensar sobre l’escola amb Wonder Ponder: edició pandèmica.

 


 

Data: Octubre, 2020
Publica: Wonder Ponder (Traje de Lobo S.L)
A càrrec de: Anna Juan-Cantavella i Ellen Duthie/Idea i redacció; Loreta Lion/Il·lustracions
Enllaç a la publicació: wonderponderonline/bloc/mortal-propostes-vitals-per-pensar-sobre-assumptes-mortals

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.