5 juny, 2017
Notícia

Mostra tallers educatius IVAM 2016-2017

L’IVAM exhibeix una selecció de les peces realitzades per l’alumnat participant en els tallers educatius del museu durant el curs 2016-2017. Es tracta de vora un centenar d’obres realitzades per alumnes/as d’Escoles infantils, Educació Infantil i Primària, Instituts d’Educació Secundària, associacions, centres ocupacionals i Universitats Populars que han assistit als tallers de l’Institut Valencià d'Art Modern.

La mostra està oberta al públic en el Taller de Didàctica de l’IVAM, durant l’horari d’obertura del museu. Els assistents poden veure alguns dels treballs realitzats entre setembre de 2016 i juny de 2017 en una proposta educativa que ha consistit en dos tallers independents:

 

> Hábitat(N)ts

El taller parteix d’algunes de les obres de l’exposició Perdidos en la ciudad. La vida urbana en les col·leccions de l’IVAM sobre les múltiples visions, espais y existències humanes que han conformat la vida en la ciutat.

 

> Lljocs per a emportar

El segon taller parteix de la idea de l’ecodisseny per a tractar de plasmar una visió individual col·lectivitzada sobre els espais urbans, abordant aspectes com la propietat dels materials, les necessitats individuals i col·lectives o l’observació i transformació de l’entorn.

———-

Dates: Del 16 al 25 de juny
IVAM. Guillem de Castro, 118 46003 València
Organitza:
 Institut Valencià d’Art Modern (IVAM)

Participa: 152 centres educatius de tota la Comunitat Valenciana

Suport: Obra Social La Caixa

———-

Més informació:

ivam.es/livam-mostra-la-creativitat-de-lalumnat-participant-en-els-tallers-del-curs-2016-2017

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.