8 abril, 2014
Notícia

Narracions audiovisuals i educació a Tabakalera

A través del col·lectiu Teleduca de Barcelona coneixem IKUSTEN-IKASTEN, una proposta de trobada-laboratori de Tabakalera (Donostia/San Sebastián) per treballar des de la mediació en relació a la producció audiovisual

Teleduca participa en aquestes jornades com a col·lectiu convidat per impartir un taller pràctic amb els/les participants, una invitació que també ha rebut el grup Mobiolak, amb un peu a Bizkaia i un altre a Barcelona.

 

La idea és que els tallers siguin espais per generar projectes i crear altres espais per compartir experiències.

 

Fins al 30 d’abril hi haurà una inscripció oberta per presentar propostes de projectes a compartir durant la trobada.

 

L’objectiu, expliquen al bloc de Tabakalera, és experimentar altres formes d’educació i pedagogies alternatives en relació a la cultura audiovisual, noves formes de produir narratives i cultura visual on els/les estudiants siguin considerats productors/es i actors actius de les seves pròpies narratives visuals.

—–

Dates: Inscripcions obertes fins el 30 d’abril.

Les jornades IKUSTEN-IKASTEN es celebren del 20 al 23 de maig a l’espai Sukaldea de Tabakalera (Plaza de las Cigarreras, 1. Donostia/San Sebastián). 

Organitza: Tabakalera.

Participa: Teleduca i Mobiolak/entre d’altres col·lectius convidats.

—–

Més informació:

hezkuntzatabakalera/ikusten-ikasten-topaketak

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.