6 juny, 2018
Notícia

Narrando la colaboración

Aquesta publicació és un projecte editorial de hablarenarte, fruit de les residències que es van realitzar en el marc del programa CAPP (Collaborative Arts Partnership Programme).

La publicació recull principalment els textos i experiències dels agents culturals locals que van actuar com a observadors externs independents durant els quatre projectes de residència endegats el 2017 pel programa CAPP.

 

Tal i com explica hablarenarte en la introducció a la publicació, la missió d’aquests observadors independents va ser acompanyar la residència amb un ull crític i escriure un text a mig camí entre la descripció del projecte en si, una anàlisi sintètica de metodologies i resultats, i una reflexió més teòrica contextualitzada. Ells són els autors del compendi de textos de la present edició: Warsame Ali Garare, Gorka Bereziartua Mitxelena, Michael Birchall, Toni Coromina, Javier García Clavel, Samira Goddi Mendizabal i Anna Recasens.

 

Es van realitzar quatre projectes en quatre llocs d’Espanya: Huarte, Madrid, Sant Sebastià i Vic. Cadascun d’ells es va concebre en estreta vinculació amb els centres d’art locals (ACVic, Centro Huarte, Medialab Prado i Tabakalera), col·laboradors i co-productors de hablarenarte a CAPP.

 

CAPP és una xarxa destinada a la recerca entorn de l’art col·laboratiu i la proliferació d’aquesta mena de pràctiques artístiques, iniciada el 2014 per l’agència irlandesa Create, qui va convidar a hablarenarte a formar-ne part, juntament amb altres vuit socis europeus.
———-
Data de publicació: Juny de 2018
Publica: hablarenarte
A càrrec de: Warsame Ali Garare, Gorka Bereziartua Mitxelena, Michael Birchall, Toni Coromina, Javier García Clavel, Samira Goddi Mendizabal i Anna Recasens/autores de los textos
En el marc de: Programa de residències de CAPP (Collaborative Arts Partnership Programme)
———-
Enllaç a la publicació:
hablarenarte/narrando_colaboracion.pdf

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.