10 març, 2017
Notícia

No sabíamos lo que hacíamos

"No sabíamos lo que hacíamos. Lecturas sobre una educación situada" és una publicació que relata algunes de les pràctiques que s'han desenvolupat per i per al departament d'educació del CA2M (Madrid),

Traduïm una part del text amb el qual el Departament d’Educació del CA2M presenta el llibre:

 

“Una publicació que recull no només textos, sinó també una bona suma de diàlegs de l’equip en els quals es posa en joc una manera de treballar que entén el diàleg, la cerca constant, l’experimentació i la recerca com els pilars constants del treball educatiu. Al costat de diversos assajos escrits pels integrants del departament s’inclouen textos de diversos agents que han col·laborat en la construcció dels diversos projectes realitzats des del departament així com la consolidació d’un treball que no podria ser d’una altra forma que col·lectiu.

 

Una publicació en la qual es reflexiona sobre les pedagogies queer, el paper de l’educació en la institució art, les pràctiques performatives en educació, el paper del cos o el museu com a espai de control.

 

El llibre està dividit en tres seccions molt àmplies però interconnectades en les quals es parla d’un dins-fora de la institució com a espai per a la construcció d’una nova institucionalitat; l’interior del museu com a espai de control i contestació des de l’experimentació pedagògica; i en les relacions entre museu i escola, la gran aliada de la innovació educativa“.

———-
Dates: 2017
Publica: CA2M (Comunidad de Madrid)
Participa: Pili Álvarez, Mercedes Álvarez Espáriz, Ferran Barenblit, Selina Blasco y Lila Insúa, Nilo Gallego, Eva Garrido, Victoria Gil-Delgado, Jaime González Cela, Marta de Gonzalo y Publio Pérez Prieto, Carlos Granados, Rafael Lamata, Pablo Martínez, Yera Moreno, María José Ollero, Emilio Santiago Muíño, Subtramas (Diego del Pozo y Montse Romaní), Manuel Segade, Cristina Vega, Marisa Víctor y Virginia Villaplana.
———-
Enllaç al llibre:
https://issuu.com/ca2m/docs/no_sabiamos_for_proof_red

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.