3 setembre, 2018
Notícia

Novena edició d'ELS MALNASCUTS

Amb la pregunta "Com afecten les FICCIONS a la nostra REALITAT?" com a punt de partida, la Sala Beckett llança la convocatòria per formar part d'ELS MALNASCUTS i experimentar amb la nova creació a través d’un festival de 3 setmanes que inclou performance, instal·lacions, concerts, videoart, etc.

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent d’entre 16 i 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. L’objectiu de la Sala Beckett és ampliar els marcs en què cadascun acostuma a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

 

Els espectacles es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació a la Sala Beckett.

———-

Dates: Del 3 de setembre al 14 d’octubre

Organitza: Sala Beckett

Dirigit a: músics, poetes, dramaturgs, ballarins, ajudants de direcció, perfumistes, fusters, pintors, arquitectes, productors, sonidistes, directors, escenògrafs, vestuaristes, cineastes, teòrics-estètics, dj’s, il·luminadors, ni-nis, atrezzistes, fisios, humanistes, filòsofs, youtubers, trappers, biòlegs, enginyers, dissenyadors de moda, fotògrafs, cartògrafs… d’entre 16 i 30 anys

———-

Més informació:

salabeckett.cat/convocatoria/convocatoria-novena-edicio-malnascuts

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.