7 maig, 2020
Notícia

Convocatòria /Unzip 2020

/UNZIP Arts Visuals El Prat obre la convocatòria de 2020 per a la realització de projectes d'art en contacte directe amb les realitats i els contextos del Prat de Llobregat (Barcelonès).

Per al programa d’arts visuals, els projectes artístics han de provocar processos de cura, transformació i relació permanent amb la ciutat i els seus habitants. El context actual és un moment clau per continuar aprofundint en com ens afecten com a individus i com a col·lectius les condicions culturals, educatives, socials, polítiques, econòmiques i ecològiques que ens envolten.

 

 

És important continuar oferint suport a les creacions amb una visió crítica i col·lectiva, proposant relacions aparentment estranyes i inèdites que generen noves possibilitats de convivència. 

 


 

Dates: Fins l’1 de juny

Convoca: Unzip Arts Visuals

Dirigit a: creadors/es i agents culturals, educatius i socials o qualsevol persona, col·lectiu i entitat de tot el territori català amb una idea o projecte que impliqui metodologies i propostes artístiques
Més informació: elprat.cat/actualitat/noticies/oberta-la-convocatoria-unzip-2020

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.