20 gener, 2016
Notícia

Obrint via: joves i cultura

CONVOCATORIA COMITÉ ASESOR FESTEEN 2016 (Matadero Madrid) + GUIA JOVE (Foment de la Participació Juvenil de la Generalitat de Catalunya)

CONVOCATORIA COMITÉ ASESOR FESTEEN 2016
FESTeen nace en 2013 como un festival anual dirigido y realizado por y para el público joven, principalmente de entre 12 y 21 años. A lo largo de las diferentes ediciones, el FESTeen se ha ido definiendo y configurando gracias a la suma de ideas y aportaciones de los diferentes colaboradores, hasta inaugurar, en 2016, un programa experimental de actividad continuada en Matadero Madrid. Dicha programación se complementa en el mes de octubre con la celebración de la cuarta edición del festival.

 

El objetivo principal es generar un espacio sostenible en el que disfrutar del ocio y la cultura, así como fomentar la creatividad y la participación de los jóvenes dentro de este ámbito.

 

¿Qué es el comité asesor?
Es un grupo de trabajo propositivo y consultivo formado por jóvenes vinculados a diferentes disciplinas y actividades culturales, que acompañará al equipo de contenidos de Matadero Madrid a lo largo de la conceptualización y desarrollo del FESTeen, tanto en la programación extendida, que tendrá carácter mensual, como en el festival de octubre.

 

¿Qué busca el comité asesor?
Jóvenes con inquietudes dentro del ámbito de la cultura, el ocio y/o el deporte, con espíritu crítico y ganas de participar activamente en la conceptualización y el desarrollo del FESTeen, tanto en su programación mensual como en el festival de octubre.
———-
Fechas: Hasta el 30 de enero de 2016.
Organiza: Matadero Madrid.
———-
Más información:

mataderomadrid.org/convocatoria-comite-asesor–festeen-2016

 

 

 

GUIA JOVE
La Guia Jove és una caixa d’eines per als i les professionals que treballen amb gent jove per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil. Està formada per un conjunt de 16 fitxes que volen facilitar possibles línies de treball segons les necessitats o els reptes que es persegueixen.

 

La Guia, igual que les fitxes, es sustenten en quatre pilars: la participació, l’educació, la inclusió i el territori. Vol ser una eina viva i completa pels professionals del territori que treballen des de la proximitat en el foment de la participació juvenil des d’espais de dinamització juvenil.

 

La vessant educativa de les intervencions que es plantegen amb les fitxes també vol aportar eines per contribuir a l’apoderament de les persones joves com a agents de canvi social.

 

Publicada online en format Viquillibre, aquesta guia es manté viva i oberta a les aportacions d’aquelles persones que estan treballant amb la gent jove per enriquir amb recursos i exemples la feina d’altres professionals que vulguin fomentar la dinamització juvenil.
———–

Dates: Any 2015
A càrrec de: Diversos professionals que han treballat amb la gent jove i l’equip de Foment de la Participació Juvenil de la Direcció General de Joventut.
Participa: TeleducaAssociació Catalana de Professionals de les Polítiques JoventutAntonio AlcántaraKasal de Joves Roquetes o Fundació Marianao, entre d’altres.
———-
Més informació:
wikibooks.org/wiki/Guia_Jove

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.