19 març, 2020
Notícia

OnCollaboration

"OnCollaboration" és una recerca entorn de la col·laboració en format radiofònic, un projecte d'Espacio Ucrania per repensar la producció cultural des d'espais de creació col·laborativa dins de la cultura participativa i social madrilenya i/o espanyola.

On Collaboration són una sèrie de trobades en les quals s’experimenten i s’investiguen les maneres en la qual es produeix avui el col·laboratiu.

 

5 enfocaments diferents donen forma als 5 programes del projecte (ON01 Històries de la col·laboració, ON02 Ciutat ECO-FEM, ON03 CO-Madrid Post’92, ON04 Collaborations My Ass, ON05 Festa). Cada programa s’estructura mitjançant una sèrie de seccions o píndoles transversals a tots ells, de manera que l’oient es converteix en l’últim engranatge i editor del contingut resultant d’aquest procés col·laboratiu que és en si mateix On Collaboration.

 

Iniciat el 2019 (Programa 2019), durant el 2020 el projecte es reinventa en temps del Coronavirus en Cor.On Collaboration (Programa 2020), essent desenvolupat per una comunitat Telegram oberta i creixent d’unes 80 persones, emergida a Madrid però que connecta a persones de tot el món, i que comparteix àudios, enllaços i textos amb reflexions, vivències o informació relacionada amb la crisi global Covid-19 a través de podcasts distribuïts de manera pública en les plataformes Ivoox, Spotify i Itunes.

 

Aquest projecte és possible gràcies al suport del programa de Ayudas a Espacios independientes de creación contemporánea (Ayuntamiento de Madrid), a RACA (ràdio associada a l’Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Madrid-ETSAM i al seu Master en Comunicación Arquitectónica-MACA) i a l’Espacio Ucrania. A més d’entitats, espais i una xarxa d’agents i col·laboradors de la cultura participativa i social madrilenya i/o espanyola (Intermediae-Madrid, Medialab-Prado, Laboratorios de Lavapiés, CSA Tabacalera, UNED, Zemos98, etc.).

 


 

Dates: 2019 – en actiu
Participa: Agents, espais, entitats i comunitats de Madrid procedents de diferents disciplines, així com de l’àmbit de la cultura participativa i social madrilenya i/o espanyola
Suport: Programa de Ayudas a Espacios independientes de creación contemporánea (Ayuntamiento de Madrid), RACA (MACA-ETSAM) i Espacio Ucrania
Més informació: oncollaboration.net

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.