25 maig, 2019
Notícia

OnCollaboration 2019

Recerca entorn de la col·laboració en format radiofònic.

ON COLLABORATION són una sèrie de trobades en els quals s’experimenta i investiga les maneres en la qual es produeix avui el col·laboratiu.

 

5 enfocaments diferents donen forma als 5 PROGRAMES del projecte. Cada programa ve estructurat mitjançant una sèrie de seccions o PÍNDOLES transversals a tots ells, de manera que l’oïdor es converteix en l’últim engranatge i editor de contingut resultat d’aquest procés col·laboratiu que és en si mateix On Collaboration.

———-
Dates: 2019
Participa: Manu PG, Zuloark, Juanito Jones, Marta Badiola, Luis Galán, Natasa Lekou, Hostia Un Libro, Javi Álvarez, Amador Fernández Savater, Alfonso Sánchez Uzábal, Alfredo Borgui, Pedro Toro, Jonathan Reyes (FairBnB), Jorge Pizarro, Pablo Santos, Sergio Gordo, Cris Blanco
Suport: Ayudas a Espacios de creación contemporánea (Ajuntament de Madrid), RACA (Ràdio del MACA de l’ETSAM) i Espacio Ucrania
———-
Més informació:
 
 
 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.