9 novembre, 2018
Notícia

Orcasitas, cartas boca arriba

Un dels projectes seleccionats en el programa Mirador Usera 2018 amb el suport de Intermediae-Matadero i la coordinació de l'Associació Polígon Cultural per rescatar la memòria documental i oral del barri d'Orcasitas (districte de Usera, Madrid).

A més de rescatar la memòria documental i oral del barri, juntament amb les associacions locals (AAVV, culturals, esportives…) s’han investigat els problemes i inquietuds actuals d’Orcasitas, traslladant-los a projectes de visibilització en l’espai públic amb artistes contemporanis i urbans.

 

Aquest procés obert de reflexió sobre Orcasitas s’ha materialitzat en unes jornades (realitzades del 10 al 20 de novembre en una zona verda en desús on s’ha generat una sèrie de peces que desenvolupen els conceptes de ‘memòria’ i ‘present’ al barri) i ha inclòs la recuperació d’instal·lacions públiques significatives, tallers i activitats realitzats amb entitats, centres educatius i altres agents locals.
———–
Dates: De setembre a novembre
Intermediae-Matadero. Paseo de la Chopera, 14. 28045 Madrid 
Organitza: Polígon Cultural
Col·labora: Junta Municipal de Usera, Fundación Iniciativas Sur, AAVV de Meseta de OrcasitasGuetaria
Suport: Intermediae-Matadero  
En el marc de: Programa Mirador Usera 2018 (Intermediae-Matadero)
———-
Més informació:
intermediae.es/orcasitas-cartas-boca-arriba

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.