8 juny, 2018
Notícia

Orquestra Integrada: "Emocions en guerra"

En l'edició 2017-2018, l’Orquestra Integrada per joves amb i sense diversitat funcional (ARTransforma) presenta al Mercat de les Flors de Barcelona "Emocions en guerra" on ens parlen de bombes i destrucció, de les lluites de cada dia i, també, d’esperança.

De la posada en escena participen 7 agrupacions de 7 centres/entitats diferents (un total de 120 persones amb i sense diversitat funcional): Orquestra Allegretto (Escola de Música Àngels Casas), JOFF (Escola Pausa), Centres Ocupacionals Bogatell, La Marina i 1981, Barcelona English Choir, Adri Mascort Cia, a més de professionals (d’entitats participants) i voluntariat d’ARTransforma inscrits a títol personal. 

 

Al capdavant del projecte s’hi troben els músics Albert Gumí, Santi CarcasonaGuillem Roma Queralt Prats, i també el ballarí i coreògraf Jordi Cortés. La posada en escena també compta amb la col·laboració de l’actor Marc Pujol que, juntament amb Ahmad Alhamsho, comparteixen experiències de guerra actuals.

 

Ideat, impulsat i dirigit per Queralt Prats des de 2013, el projecte Orquestra Integrada per joves amb i sense diversitat funcional fomenta la inclusió, la cohesió social, l’educació i la creativitat a través d’oportunitats de participació entre entitats dels àmbits cultural, educatiu i social al llarg de 9 mesos de procés creatiu col·lectiu, que acaba amb l’exhibició del resultat del procés, en aquest cas al Mercat de les Flors.
———-
Dates: 8 de juny
Mercat de les Flors. Lleida, 59. 08004 Barcelona
Organitza: ARTtransforma
A càrrec de: Albert Gumí, Santi Carcasona, Guillem Roma i Queralt Prats/Músics; Jordi Cortés/Ballarí i coreògraf
Participa: Orquestra Allegretto (EMAC), JOFF (Escola Pausa), C.O Bogatell, La Marina i 1981, Barcelona English Choir, Adri Mascort Cia i professionals voluntaris
Col·labora: Marc Pujol i Ahmad Alhamsho/Posada en escena
———-
Més informació:
mercatflors.cat/emocions-en-guerra-orquestra-integrada

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.