19 abril, 2017
Notícia

PAIC / VIC 2017

"Participatory Art for Invisible Communities" (PAIC) és un projecte europeu multidisciplinari, fonamentat en metodologies que combinen les pràctiques artístiques amb la participació comunitària col·lectiva. Amb l'ACVIc entre els seus impulsors, té com a missió promoure elements que reforcin la identitat cultural en contextos aïllats o invisibilitzats.
PAIC combina la recerca i l’activació de processos amb accions a curt i mig termini, en les que hi participen agents locals (persones o entitats diverses), artistes (que formen part del context local i o que són convidats externs), els socis organitzadors (dels quatre països involucrats) i institucions col·laboradores (vinculades al territori).
 
Entre 2016 i 2018 les activitats que es realitzen són residències artístiques, tallers, taules rodones i dinàmiques vinculades a la recerca i l’anàlisi de les experiències i els contextos implicats. Les ciutats on es porten a terme les experiències concretes són: Søro (Dinarmarca), Osek (Eslovènia), Vis (Croàcia) i Vic (Catalunya).
———-
Dates: 2016-2018.
ACVic. Sant Francesc, 1 08500 Vic (Barcelona).
Organitza
: Omnimedia, Søro Kunstmuseum, University of Nova Gorica i ACVic Centre d’Arts Contemporànies.
Suport: El projecte està cofinançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea.
———-
Més informació

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.