13 febrer, 2018
Notícia

Parlem-ne… què volem dir quan parlem d’art i educació?

Maria Acaso, Tonina Cerdà, Eulàlia Bosch, Maria Llopis, David Armengol i Joan Baixas treballen durant vàries sessions a Miró Mallorca Fundació per a enfortir el binomi educació-art.

La relació entre l’educació i l’art és bàsica per a entendre la nostra societat, ja que se situa ben enmig de les esferes del que és públic, del que és privat, del que és personal i del que és polític. Només treballant per a enfortir aquest binomi educació-cultura i concretament educació-art es podrà apoderar la població, fer-la més lliure i, en conseqüència, més participativa.

 

Tres Cultura, guanyador de la Beca Pilar Juncosa a un projecte d’Educació Artística 2017, convida a sis persones relacionades amb l’educació, l’art i l’activisme a dialogar sobre el tema de dos en dos a Miró Mallorca Fundació, facilitant la reflexió posterior mitjançant taules de feina. El resultat d’aquesta recerca col·lectiva serveix per a capgirar tant les sales dels museus com les aules de les escoles de Mallorca.

———-

Dates: 10 de febrer, diàleg entre María Acaso i Maria Llopis
10 de març, diàleg entre Tonina Cerdà i David Armengol
5 de maig, diàleg entre Eulàlia Bosch i Joan Baixas

Miró Mallorca Fundació. C/ de Saridakis, 29, 07015 Palma, Illes Balears

Organitza: Miró Mallorca Fundació

A càrrec de: Tres Cultura

Participa: María Acaso, Maria Llopis, Tonina Cerdà, David Armengol, Eulàlia Bosch i Joan Baixas

Dirigit a: Qualsevol persona interessada en art i educació

———-

Més informació:

miromallorca.com/parlem-ne-que-volem-dir-quan-parlem-dart-i-educacio

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.