9 juny, 2018
Notícia

Participació, co-disseny i co-creació del pati de l’escola Dovella

El projecte neix de la inquietud de l'Escola Dovella, del Districte de Sant Martí de Barcelona, per tal de millorar el pati. La cooperativa Raons és qui desenvolupa el projecte, en el marc d'un procés participatiu.

El pati de l’Escola Dovella és l’espai principal de relació i de joc entre l’alumnat, es tracta d’un espai reduït i no respon a les necessitats del centre. Essent un espai d’aprenentatge i relació clau en el desenvolupament dels infants, el projecte vol incidir en la seva millora i potenciar la participació activa i treball en xarxa de tota la comunitat educativa.

 

El projecte s’ha desenvolupat en quatre fases: la inicial és una fase de diagnosi col·lectiva on es defineixen els eixos d’intervenció; a la segona, es dissenya una proposta per a la transformació del pati a través de tallers i jornades participatives; a la tercera, es fa realitat la materialització a càrrec del Departament d’Ensenyament; i, per últim, a la quarta fase s’avalua l’impacte d’aquesta transformació.

 

 

Dates: Des de l’any 2015 fins el 2018

Escola Dovella. Carrer de Mallorca 593-597, 08026 Barcelona

Organitza: AFA Escola Dovella

A càrrec de: Raons

Participa: Coeducacció SCCL; tot l’alumnat de l’escola, les seves famílies, el professorat i monitors/es del menjador

———-

Més informació:

raons.coop/projectes

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.