31 març, 2020
Notícia

Patis coeducatius. Guia per a la transformació feminista dels espais educatius

Guia de les cooperatives Col·lectiu Punt 6 i Coeducacció dirigida a totes les persones que tinguin interès en donar una mirada feminista al pati de l’escola per treballar des d’aquest espai en la transformació coeducativa de l’escola i dels espais educatius.

Patis coeducatius és una proposta metodològica per al canvi i la reflexió que ofereix eines per fer aquesta transformació de manera comunitària. Per a les autores, les cooperatives Col·lectiu Punt 6 i Coeducacció, els patis coeducatius són espais dissenyats físicament i concebuts col·lectivament, que promouen les relacions igualitàries i busquen trencar amb les jerarquies socials establertes.

 


 

Data de publicació: 2020

Publica: Col·lectiu Punt 6 SCCL

A càrrec de: Col·lectiu Punt 6 (Adriana Ciocoletto, Blanca Valdivia, Roser Casanovas, Marta Fonseca/dibuix portada i Sara Ortiz) i Coeducacció (Alba González, Aida Rivas i Anna Carreras/autoria i fotografia; Diego Yriarte/fotografia; Odile Carabantes/disseny i maquetació; Tonina Matamalas/il·lustracions; Irene Cot/revisió de textos)

Enllaç a la publicació: issuu.com/patioscoeducativos/docs/llibre-patiscoeducatius

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb patis escolars


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.