3 març, 2016
Notícia

Pedagogia de l’art

MOSTRA DE PROJECTES EDUCATIUS EN L’ÀMBIT ARTÍSTIC

“L’educació de les Arts: Els Projectes innovadors dels centres educatius” és un projecte expositiu organitzat per COLBACAT en col·laboració amb Interfícies, el programa transversal de cultura, educació i ciutadania de l’Arts Santa Mònica. La mostra s’emmarca en un procés de treball a llarg termini del centre amb la pedagogia de l’art, i el treball amb escoles i professorat que inclou taules de debat i tallers participatius d’arts.

———-

Dates: Del 3 de març al 3 d’abril de 2016.
Espai Residència. Centre d’Arts Santa Mónica. Les Rambles, 7, 08002 Barcelona

———-

Programa de la inauguració (3 de març):
>> 18:30h. Performance del projecte PI(E)CE, amb Constanza  Brncic i Albert Tola, amb alumnes de l’INS Consell de Cent i INS Milà i Fontanals de Barcelona. Conversa posterior amb els i les participants. Claustre

>> 20h. Inauguració i presentació de l’exposició “L’educació de les Arts: Els Projectes innovadors als centres educatius “. Espai Residència.

———-

Organitza: Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (Colbacat), en col·laboració Arts Santa Mónica.
Produeix: Arts Santa Mónica i Interfícies.
———-
Més informació:
artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/Colbacat

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.