23 maig, 2019
Notícia

Pedagogy of care

Recerca interdisciplinària d'escala internacional sobre economia de les cures, activisme col·laboratiu i democràcia de codi obert, coordinada per ZEMOS98 i amb el finançament de Guerrilla Foundation. El seu objectiu principal és mapear i visibilitzar pràctiques de cures i gestió dels afectes en contextos activistes i organitzacions amb finalitats socials.

Pedagogy of care és una recerca acció participació que interroga la manera en què comunitats activistes treballen les cures en les seves relacions diàries. Quines són les regles no escrites que reprodueixen relacions heteropatriarcals en els cercles activistes? Quines regles formals existeixen en elles per a produir una redistribució efectiva de la cura entre els seus membres? Com podem exposar la manera en la qual la cura es treballa o s’invisibilitza? Quines eines podem desenvolupar per a retornar la cura al centre de les relacions socials?

 

Es pot llegir en anglès aquí.

———-

Dates: 2017-2019

Organitza: ZEMOS98

Suport: Guerrilla Foundation i FundAction

———-

Més informació:

zemos98.org/open-paper-pedagogy-of-care

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.