9 març, 2016
Notícia

Performant l’aula

Taller "ELS PERSONATGES NO EMMASCARATS S’HAN RETIRAT A UNA BANDA I RECITEN" (MACBA. A cura de Laia Estruch) i exposició "PER(...)FORMAR-NOS" (ACVic. A cura de Marta Ricart)

ELS PERSONATGES NO EMMASCARATS S’HAN RETIRAT A UNA BANDA I RECITEN
Taller inscrit en el marc de la performance on s’articulen estratègies per fer audibles, a través de la veu, continguts textuals o gràfics procedents d’arxius per crear-ne de nous, a partir de la composició de partitures i l’enregistrament del so que es genera a l’hora d’oralitzar-los. L’objectiu és transformar conceptes vinculats al llenguatge contemporani en formes pràctiques de transferència a l’aula.
———-
Dates: 9 de març de 2016. De 18 a 21 h.
MACBA. Plaça dels Àngels, 1 08001 Barcelona.
A càrrec de: Laia Estruch.
En el marc de: Workshops_Activar l’aula (MACBA). Un espai compartit amb artistes on el professorat pot adquirir coneixements i recursos d’aplicació directa a l’aula.
———-
Més informació:

macba.cat/ca/workshop-els-personatges-no-emmascarats

 

 

 

PER(…)FORMAR-NOS. ESCENARIS I PRÀCTIQUES D’IMPROVISACIÓ A LES AULES

En aquesta exposició es mostra una traducció polifònica dels processos incerts i erràtics viscuts a classe, i que parteixen d’una exploració d’unes determinades maneres d’entendre l’ensenyament i la investigació en el camp de l’acció. Accions (in)docents que ofereixen un terreny per aventurar-se des de la passió i la creació amb les alumnes de les Facultats de Belles Arts (UB), Educació (UVic-UManresa) i del Grau en Arts Escèniques (ERAM-UdG).
———-
Dates: Del 03/03/2016 al 02/04/2016.
ACVic. C/ Sant Francesc, 1 08500 Vic.
Organitza: Marta Ricart.
A càrrec de: Assumpta Bassas, Eva Marichalar, Judit Vidiella i Marta Ricart

Participa: alumnes de la Facultat de Belles Arts de la UB, de les de la Facultat d’Educació de la UVic-UManresa de la UCC; i del Grau en Arts Escèniques de l’ERAM-UdG.
———-
Més informació i activitats vinculades a l’exposició:
acvic.org/ca/projectes-expositius/1983-per-formarnos

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.