4 juny, 2017
Notícia

PI(È)CE 2017: Els coreògrafs invisibles

Projecte de creació escènica intergeneracional i intercultural amb caràcter social, dirigit pels creadors Constança Brncic i Albert Tola, que impulsa el Teatre Tantarantana als barris del Raval i del Poble Sec de Barcelona des de 2011. Al llarg d'un procés de vuit mesos, es treballa en horari escolar dins dels Instituts Milá i Fontanals i Consell de Cent, amb joves i persones grans del barri.

Aquesta peça, “Els coreògrafs invisibles”, tracta sobre allò que és real a través d’imatges. Però tota imatge que toca allò real, com diu Didi-Huberman, provoca un incendi: “No es pot parlar del contacte entre la imatge i allò real sense parlar d’una espècie d’incendi. Per tant no es pot parlar d’imatges sense parlar de cendres. les imatges formen part d’allò que els pobres mortals inventen per registrar els seus tremolors (de desig o de por) i la seva pròpia consumació”. 

 

Espectacle en castellà, català, tagal i xinès.

———-
Dates: Del 2 al 4 de juny
Teatre Tantarantana. C/ De les Flors, 22 Barcelona
Produeix: Teatro Tantarantana
A càrrec: Constanza Brncic (coreògrafa) i Albert Tola (dramaturg)
Participa: Alumnes dels instituts Milá i Fontanals i Consell de Cent, i gent gran dels barris del Raval i del Poble Sec de Barcelona
———-
Més informació:
constanzabrncic.net/piece-2017-los-coreografos-invisibles

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.