24 gener, 2017
Notícia

pista>34 parla amb AMECUM sobre mediació cultural

AMECUM (Asociación de Mediadoras Culturales de Madrid) neix arran de converses informals entre diverses companyes que, preocupades per la precarietat i la impossibilitat de desenvolupar una carrera en el sector, decideixen unir-se i treballar juntes per visibilitzar la professió. pista>34 parla amb Beatriz Martins i Susana Galarreta, presidenta i coordinadora de comunicació, respectivament, d'AMECUM.

El 17 de desembre de 2015 es presenta AMECUM Asociación de Mediadoras Culturales de Madrid a Matadero Madrid, en el marc de la exposició i el programa d’activitats Ni arte ni educación.

 

D’aquesta primera col·laboració sorgeix la presentació oficial en Matadero Madrid i tot comença a rodar: trobades, presentacions, jornades de treball i cafès-mediació o tallers d’autoformació, en els quals unes sòcies comparteixen els seus sabers amb les altres. S’enfoquen els reptes de la mediació des de camps com la professionalització, la pedagogia o l’activisme; però sobretot des de la unitat i la conceptualització pròpia com a plataforma per a generar debat i servir com a altaveu als qui treballen en el sector.

 

 

Dates: 24 de gener

A càrrec de: pista>34

Participa: Beatriz Martins i Susana Galarreta (en representació d’AMECUM)

———-

Més informació:

pista34.net/entrevista-amecum

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.