29 juliol, 2020
Notícia

Article "PLANEA, la nova xarxa per a la innovació educativa mitjançant l'art"

Article del diari digital "Cultur Plaza" dedicat a la xarxa PLANEA, una iniciativa de la Fundación Daniel y Nina Carasso amb, entre d'altres, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu d'impulsar la innovació educativa mitjançant l'art.

PLANEA, xarxa d’art i escola, és una iniciativa que es desenvolupa a nivell estatal, a les comunitats de Madrid, Andalusia i la Comunitat Valenciana a través de tres nodes de mediació i set centres educatius.

 

La xarxa està dissenyada i impulsada per la Fundación Daniel y Nina Carasso, en col·laboració amb les entitats Zemos98 (Andalusia), Pedagogías invisibles (Madrid) i el màster Permea (Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana) a València. El seu objectiu és expandir i generalitzar pràctiques transformadores d’art i escola.

 

L’article publicat per Cultur Plaza, diari digital de València, es centra en la comissió territorial de la Comunitat Valenciana, constituïda per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el Cefire Artisticoexpressiu, a més del Consorci de Museus (màster Permea) com a node mediador, representants dels centres pilot i diversos agents culturals. A l’article s’inclouen declaracions de Margarida Castellano (directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Conselleria d’Educació, Cultura i Esport), José Luis Pérez Pont (director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana), Carlos Almela (responsable del Programa Arte Ciudadano de la Fundación Daniel y Nina Carasso a Espanya) i la creadora Maribel Domènech.

 

Segueix llegint l’article aquí

 


 

Data de publicació: 29 de julio
Publica:
Cultur Plaza
Participa:
Margarida Castellano (Innovació Educativa i Ordenació), José Luis Pérez Pont (Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana), Carlos Almela (Programa Arte Ciudadano de la Fundación Daniel y Nina Carasso en España) i la creadora Maribel Domènech/membres de la comissió territorial de PLANEA a la Comunitat Valenciana i altres dels agents que hi particpen amb veu a l’article
Enllaç a l’article: valenciaplaza.com/planea-la-nueva-red-para-la-innovacion-educativa-a-traves-del-arte

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.