2 juliol, 2019
Notícia

Plenària Mutare Educació 2019

Mutare és un espai de diàleg, reflexió i acció sobre com la cultura transforma la societat. És un espai de cocreació, d’intel·ligència col·lectiva, que proposa continguts i eines per fer que els projectes culturals i educatius incrementin la seva capacitat de millorar la vida de les persones. El juliol de 2019 es celebra la Primera Plenària Mutare Educació per situar la cultura i les arts al centre dels projectes educatius.

Els dies 2, 3 i 4 de juliol es celebren les primeres jornades de cocreació i formació Mutare Educació per situar la cultura i les arts al centre dels projectes educatius. Un espai obert a mestres, educadors, artistes i agents culturals per inspirar-se, debatre, aprendre i cocrear junts. Perquè la cultura i l’educació són motors clau de transformació.

 

16 fundacions, 6 equipaments culturals, 25 centres educatius, 5 escoles de música, 7 ajuntaments, administració pública, 42 entitats culturals i socials, més de 250 persones assumint el repte de connectar les arts i l’educació.

 

Els objectius de Mutare Educació són: 

 

> Connectar agents culturals i educatius

> Subratllar la importància de la cultura i les arts en l’educació del s.XXI i valorar els centres educatius com a generadors de coneixements i continguts

> Identificar els elements i factors clau que faciliten la participació d’agents i projectes culturals i artístics a l’escola

 

Mutare és la aposta de la Fundació Carulla per transformar la societat des de la cultura i les arts. Perquè la cultura ens fa persones més crítiques i lliures, perquè genera oportunitats i perquè ofereix respostes creatives als reptes actuals.
———–
Dates: 2, 3 i 4 de juliol
Fundació Carulla. Via Augusta, 252-260, 5a planta 08017 Barcelona
Organitza: Fundació Carulla
Participa: 16 fundacions, 6 equipaments culturals, 25 centres educatius, 5 escoles de música, 7 ajuntaments, administració pública, 42 entitats culturals i socials
———-
Més informació:

fundaciocarulla.cat/mutare/educacio

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.