4 maig, 2016
Notícia

Pràctiques artístiques, mediació i ciutadania

Primera fase "COHABITAR ENTRE-" (programa d'Idensitat, LaFundició, Sinapsis i Transductores al Centre d'Art Fabra i Coats)

Primera fase de la programació que els col·lectius Idensitat, LaFundició, Sinapsis i Transductores han posat en marxa al Centre d’Art Contemporani de Barcelona Fabra i Coats.

 

Cohabitar entre- es planteja com un dispositiu per activar el Centre d’Art com a creador i catalitzador d’interaccions entre pràctiques artístiques i espais socials.

 

Projectes i participants d’aquesta 1ª fase del programa:

 

>> Antena

Daniel Miracle (Neokinok), Pamela Gallo (Ubutv) i Hugo Barbosa (hbprgms)

 

>> Teler

Lemur + Escola Can Fabra, Lola Lasurt, Teleduca + CRP Sant Andreu

 

>> Desbordar la cultura

Serpentine Galleries/Center for Possible Studies, amb el projecte Re:assembly; Intermediae, amb el projecte Paisaje Sur–Autoconstruyendo UseraVillaverde; Fundación Museos Quito–Mediación Comunitaria, amb el projecte Mercado de San Roque; Fundación Cerezales Antonino y Cinia, amb el projecte Territorio Archivo. Artibarri, La Ciutat Invisible, Ateneu Popular 9 Barris i membres de col·lectius d’artistes visuals.

 

>> En transició

Espai Germanetes, amb Laia Solé, Catie de Balmann, Straddle3, Carme de la Madrid – alumnes de l’EASD Serra i Abella de l’Hospitalet, i AnkaZawadzka–Janek Dowgiallo; El Solar de La Puri, amb Taller de Ficció, Laboratori Reversible, CCCB Centre de Cultius Contemporanis del Barri i l’Hort de la Puri; Desdelamina, amb Isma Monfort i Col·lectiu I Love La Mina; Col·lectiu Supterranis; Espai Colona; Fireplace, amb Carlos Valverde, Quim Packard, Claudia Pagès, Laura Llaneli, Lança Sosun, Juanjo Pedro i Jesús Jeleton; Curro Claret, amb Fundació Arrels, Escola Llotja i Cooperativa Alencop; Torolab.

———-
Dates: Primera fase “Cohabitar entre-” (del 07/05/16 al 04/09/16).
Inauguració 7 de maig de 2016 a les 19h.
Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani. C/Sant Adrià, 20. 08030 Barcelona.
Organitza: Centre d’Art Fabra i Coats.
A càrrec de: Un programa dels col·lectius IdensitatLaFundicióSinapsis i Transductores.
———-
Més informació:
facebook.com/events

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.