9 setembre, 2019
Notícia

Premi Ciutats Educadores 2020 a Bones Pràctiques d'Inclusió i Democratització de la Cultura

Aquest premi que atorga l'Associació Internacional de Ciutats Educadores serà concedit a tres experiències innovadores de tres ciutats associades diferents, que s'emmarquin en el tema “Inclusió i democratització de la cultura”.

En aquesta tercera edició es pretén posar l’accent en bones pràctiques que promoguin l’accés a la cultura, la contribució i la participació de totes les persones i, especialment, dels col·lectius més vulnerables, en la vida cultural de la ciutat com a via d’inclusió, de foment del sentiment de pertinença i de bona convivència. Així com en bones pràctiques que contribueixin a fomentar la diversitat cultural com a font d’innovació i de desenvolupament personal, social i econòmic (Principis 2 i 10 de la Carta de Ciutats Educadores).

 

Les candidatures, que hauran de presentar-se abans del 12 de desembre, seran avaluades per un Jurat internacional compost per 3 ciutats membre del Comitè Executiu de la AICE, un representant de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) i dos experts.

 

La Cerimònia de lliurament del Premi tindrà lloc en el marc del pròxim Congrés Internacional de l’AICE, que se celebrarà del 30 de setembre al 2 d’octubre de 2020 a Katowice (Polònia).
———-
Dates: Fins el 12 de desembre
Convoca: Associació Internacional de Ciutats Educadores
A càrrec de: 3 ciutats membre del Comitè Executiu de l’AICE, un representant de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) i dos experts/jurat internacional
———-
Més informació:
edcities.org/premio-2020

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.